هفت عادت مردمان مؤثر

۶:۳۴ ب.ظ ۱۷/شهریور/۱۳۹۹

من خیلی خوشبختم! چرا؟ به خودم می گویم که فراموش نکنم! من خوشبختم چون در جهت پیدا کردن خود گمشده ام راه می افتم و انقدر تلاش می کنم تا بالاخره راهی پیدا کنم که بوسیله آن بتوانم با خودم بهتر حرف بزنم.

امروز اتفاق خوبی برایم افتاد! از آن اتفاق های ناب که تا مدتها موتورهای روحم را روشن نگه می دارد تا برای خودم طی مسیر کنم! چه با دنده، چه حالت خلاص! می دانم که مدتها برایم کار خواهد کرد.

هیچوقت نتوانسته ام تک خوری کنم! به محض اینکه اتفاق خوبی برایم می افتد یا منبع خوبی پیدا می کنم باید بیایم و به عزیزانم بگویم. شاید دلیل تولد این وبسایت هم همین باشد! همین که جایی داشته باشم که مسیری که آمده ام را هم برای خودم و هم برای دیگران علامت گذاری کنم، تا هم خودم دوباره گم نشوم، هم اگر کسی در بین راه خودش را گم کرده باشد، با دیدن این علایم دوباره پیدا شود.

چه شد که جذب کتاب هفت عادت مردمان مؤثر شدم؟

هر کس که این روزها کلمه توسعه فردی را شنیده باشد، احتمالا پادکست های هلی تاک را هم گوش داده است! در قسمت اگر اشتباه نکنم، بیست و دوم هلی تاک، حرف از ارزشها بود! کلمه عزیز و گرانقدری است این ارزش! کلمه سنگینی است! برای خودش چند تن وزن دارد! من وزنش را حس می کنم شما را نمی دانم! انقدر این کلمه عمق دارد که هر کس می تواند اندازه عمق خودش، از آن بچشد و هرچه که عمیق تر شود، باز هم این کلمه، کم نمی آورد و عمیق تر می شود! برای همین دوستش دارم. بزودی در قسمت توسعه فردی، کلی حرف در مورد پیدا کردن ارزشهای فردی خواهم نوشت. خلاصه داشتم پادکست را می شنیدم که صدای مهمانش پانته آ وزیری  پخش شد! من نمی شناختمش! رفتم پیج اینستاگرامش را پیدا کردم و بعد هم کانال تلگرامش را! دیدم ای دل غافل! از داشتن چه دوست مجازی نازنینی بی نصیب بوده ام! اتفاقا چند وقت پیش یک پست تشکر در اینستاگرام گذاشتم و پانته آ را هم تگ کردم! شاید از آن موقع شما هم بشناسیدش!

قصه ادامه پیدا کرد! پانته آ می گفت بهترین راه شناخت ارزش، شناخت خود است! من هم که مدتهای زیادی است درگیر خودشناسی ام! پس یک جورایی دنبال پانته آ راه افتادم و رسیدم به “کتاب هفت عادت مردمان موثر”! در صفحه تلگرامش چند خلاصه و فایل صوتی پیدا کردم، اما کفافم را نداد! دلم اصل موضوع را می خواست.

من یک مادرم! درگیری های روزمره ام خیلی زیاد است و عوامل بر هم زننده تمرکزم، بیشمار! گاهی فکر می کنم شاهکار می کنم که ایده ها و اهداف و خواسته هایم را گم نمی کنم! شاید به خاطر صفحه “سرنخ های زندگی” در بولت ژورنالم باشد! خواندن کتاب هفت عادت مردمان مؤثر، شد یکی از سرنخ های مهم زندگی ام! دیشب آن را در بولت ژورنالم خواندم و امروز صبح شروع به سرچ کردم!

من ایران زندگی نمی کنم! پس دسترسی به کتاب کاغذی برای من این روزها به یک کیمیا تبدیل شده است! زیاد از کتاب صوتی و الکترونیکی خوشم نمی آید! دروغ چرا! چون عادت دارم همراه با نویسنده، من هم در کتابش نکته بنویسم! خودم هم یک پا نویسنده می شوم وقتی کتابی را می خوانم! اما در کتاب صوتی و الکترونیکی این کارها را نمی شود کرد! باید مثل بچه آدم ساکت نشست و کتاب را شنید یا خواند! کاری که برایم خیلی سخت است! اما از آنجا که چاره ای نبود، کتاب صوتی را پیدا کردم و شروع کردم.

در فیدیبو، میکروبوک صوتی این کتاب وجود داره که به نظرم اصلا قابل مقایسه با کتاب اصلی نیست! اگر شما نسخه صوتی بهتر پیدا کردید، حتما برام کامنت بگذارید که من بخونم. نسخه نوشتاری کتاب در فیدیبو هم، ترجمه خانم الهام خرسندی است! تا جایی که من خوندم، ترجمه آقای آل یاسین، گویا بهتر و روان تر هستش. (این کتاب، بسیار کتاب سنگینیه! مفاهیم بسیار عمیق و ارزشمندی را بحث می کند، برای همین خیلی خیلی مهم است که مترجم و نوع نوشتارش به دلتان بنشیند!)

بعد از گشت زدن های اولیه، من به نسخه صوتی کل کتاب (و نه میکرو کتاب یا روایتی از کتاب) دسترسی پیدا کردم که ترجمه آقای آل یاسین هست. شما می تونین این کتاب رو اینجا گوش بدین! برای اینکه راحت تر باشید و لازم نباشد هر قسمت را جداگانه دانلود کنید، من این کار را انجام داده ام و به ترتیبی که خودم می خوانم، فایل های صوتی را در گروه تلگرامی کتابخوانی با تابان می گذارم.

فقط چند تا نکته راجع به فایل های صوتی کتاب بگم که خیلی خیلی مهمه:

  1. اول اینکه گوینده یک جاهایی اشتباه می خونه! به دل نگیرین! اولاشه، کم کم درست پیشرفت می کنه :)))
  2. اول هاش یه کم سردرگم کننده است! بازم به دل نگیرین! یه کم که برید جلو، انقدر یک سری اصطلاحات نامأنوس -که به خاطر ترجمه به فارسی است-  رو تکرار می کنه که کامل درکشون می کنید!
  3. وسط فایل هی یه خانومی می یاد تبلیغ می کنه، اون رو هم به دل نگیرین! به نظر من، این کتاب ارزش گوش دادن و خوندن داره. من که بیام ایران جزء سرلیست خریدهامه!
  4. این کتاب برای کسانی که دغدغه خودشناسی، موفقیت و رضایت پایدار دارند، جالبه! پس اگر دغدغه یا سوالی در زمینه خودشناسی عمیق و رضایت پایدار ندارین، اصلا به دردتون نمی خوره! همون اول مطمئنا سرخورده می شین! اما اگر دغدغه شو داشته باشین (مثل من) با چنگ و دندون خودتون رو می کشین تا بفهمیدش!
  5. این کتاب طولانیه، یک پروسه طولانی، از اون کتابهایی که در هر سنی که بخونی، درک متفاوتی ازش خواهی داشت! پس اگر خسته شدین، به زور نخونیدش!
  6. منم این کتاب رو تازه شروع کردم، پا به پای شما می خونم! خلاصه های کاربردی شو که زندگی مو بهبود می ده، در بخش توسعه فردی، در زیر دسته هفت عادت مردمان مؤثر برای خودم می نویسم، اگر به درد شما خورد، شما هم تجربه هاتونو برام بنویسید.
  7. این اولین باره که دوست دارم جمعی کتابی رو بخونم، پس ازتون خواهش می کنم همراهم باشین. این کارها گروهیش جالب تره!
  8. به ترتیب و سرعتی که خودم کتاب رو گوش می دم، فایلها رو در گروه تلگرامی و همچنین گروه واتس اپ “کتابخونی با تابان” آپلود می کنم! البته شما که دسترسی به محل اصلی دارید! گروه تلگرام، فقط باعث می شه فایل ها دنبال هم پخش بشه و ما هم همزمان و دور هم، کتاب رو گوش بدیم.   به خاطر اینکه در گوش دادن فایلها براتون دردسری ایجاد نشه، من اونجا متنی رو نمی نویسم! اما احتمال زیاد، خلاصه ها و یادداشت هایی در مورد کتاب می نویسم که در کانال اندیشه های زنان (که کانال تلگرامی خودم هستش) و یا در وبسایت، قسمت توسعه فردی حتما می نویسم.
  9. به خاطر اینکه مشارکت و نوشتن در گروه تلگرامی برای عزیزان ساکن ایران مشکله، گفتگوها و تجربه نگاری هامون در مورد کتاب را در گروه واتس  اپ “کتابخونی با تابان می نویسیم. برای عضویت در کانال واتس اپ لطفا اینجا را کلیک کنید!

خب اگر موافقین که این کتاب رو با هم بخونیم، وقتشه دست به کار شید! هم برام اینجا یه کامنت کوچولو بنویسید! هم عضو گروه تلگرامی و هم عضو گروه واتس اپ بشین اگر دوست داشتین البته!! اگر هم به نظرتون من خیلی از دنیا عقبم که بعد از اینهمه وقت تازه رفتم سراغ این کتاب، به نظر من هر کتابی برای هر کسی یک زمانی داره! الان زمان خوندن اون کتاب برای منه! امیدوارم که همراهم بشین.

 

با بهترین آرزوها و طی این مسیر کنار هم:

تابان منتظر

شهریور ماه نود و نه

 

راستی اگر این مطلب را دوست داشتید، سایر مطالب مرتبط را از طریق لینک های زیر بخوانید:

چطور کتاب هفت عادت مردمان مؤثر را می خوانم؟

هفت عادت مردمان مؤثر- عامل بودن

هفت عادت مردمان مؤثر- نقشه کلی کتاب

11 پاسخ به “هفت عادت مردمان مؤثر”

  1. انسیه گفت:

    من هم امروز شروع کردم. امیدوارم تمومش هم بکنم. چون کتاب های طولانی ی بوده که نیمه خوانده رهاشون کردم.

  2. فریبا نبی زاده گفت:

    سلام تبریک میگم بخاطر مادر بودنتون و پشتکاری که در رسیدن به اهدافتون دارید و تلاشتون قابل تحسین است. من هم چند سالی است که در این زمینه دست و پا میزنم و قلم ام مثل شما روان نیست ولی خوشحالم که با شما هم جهت شوم و کتابهای مفید را مطالعه کنم.
    سپاس

    • taban_adm گفت:

      فریبا جان، حضور گرم و پاسخ پر مهرت باعث دلگرمی و شادی منه. ازت ممنونم که هستی، همراهی می کنی و من رو هم از نوشته های خوبت بهره مند می کنی. قطعا خیلی چیزها ازت یاد خواهم گرفت. خوشحالم از داشتن دوستان جدیدی از جمله شما :))

  3. […] یک هفته پیش گوش دادن کتاب هفت عادت مردمان مؤثر را شروع کردم و در مورد آن نوشتم. کتاب آنقدر خوب است که […]

  4. […] یک هفته پیش گوش دادن کتاب هفت عادت مردمان مؤثر را شروع کردم و در مورد آن نوشتم. کتاب آنقدر خوب است که […]

  5. […] کتاب هفت عادت می افتم! نگاه از درون به بیرون! با خودم فکر می کنم شاید […]

  6. […] ادامه مطالعه کتاب هفت عادت مردمان مؤثر و تلاشهایی که برای عامل بودن داشتم، به یکی از ضعف های […]

  7. […] نوشت: این مطلب در ادامه خلاصه های مفید کتاب هفت عادت مردمان موثر تهیه شده است و همچنان ادامه دارد. مطلب بالا مقدمه ای […]

  8. […] ای هست که دنبال تثبیت عادتهای جدیدی هستم که به لطف کتاب هفت عادت مردمان مؤثر در من ایجاد […]

  9. […] صوتی و متنی کتاب و همچنین عضویت در گروه جمعی کتابخوانی اینجا را […]

  10. […] لحظه ای که عوض کردن روند بازیهای رو به شکست را یادمی گیریم، معنی دوربرگردان های صحیح را درک می […]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی و پشتیبانی : ف.کوثری